Mennyibe fog kerülni a UPC beüzemelése?
Figyelt kérdés
Megnéztem az árlistát, de az nem világos..
Ha olyan készülékem van, ami eleve alkalmas digitális adás vételére, akkor is kellenek mindenféle "kütyük" hozzá?(beltéri-kültéri egység + van beüzemelési díj, szerelési díj, szerződéskötési díj(?) stb..
Nem értek hozzá..
Szóval szeretnék tisztán látni, h mennyit kell majd fizetni ha kihívom a szerelőt..
köszi előre is:)
2012. jan. 19. 17:42
21/23 anonim válasza:
22/23 A kérdező kommentje:
na írtam az ügyfélszolgálatnak hogy tételesen írják meg miért kellene fizetni ha megrendelem a szolgáltatást.
amint jön válasz leírom:)
2012. jan. 21. 07:29
23/23 Luigi45 válasza:
Én is belefutottam. Elvileg minden ingyenes, eszközök és beüzemelés is. Kivéve ha kártyás a rendelés. Akkor fizetni kell beüzemelésért, de nem tudta megmondani hogy mennyi!!!! Vicces, de lebeszélt a kártyáról. Megrendeltem. Néhány óra múlva hívott is a beüzemelő, hogy holnap tudna jönni, mert pont ott lesz a közelben. Megkérdeztem, kell-e számítani valamilyen költségre. Milyen meglepő, kell. 10 eFt kisszállási díj. Upsz. Érthető, mert a közelben lesz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!