Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tudom beállitani a routert...

Nem tudom beállitani a routert. Simán ha kábellel kötöm össze akkor megy az internet de wifivel nem megy. Tudok rá csatlakozni csak onnan nem megy. Azt írja Nincs internet kapcsolat?

Figyelt kérdés
Amiket kaptam neten az ip címeket nem tölti be. Bocsi ha nem világosan fogalmaztam, kérdezz ha valami kell még.
2012. jan. 14. 17:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nincs más eszköz ezen kívűl, de nem lehet az a baj, mert az osztálytársamnak is és az egyik szinte szomszédomnak is ilyen van és így és jól működik.
2012. jan. 20. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Lassan 1 hete "beszélgetünk", néhány napba beletelt, mire kitudódott hogy milyen típusúról van szó..

Többet, mint a mit írtam nem tudok segíteni (hogy miért nem Te keresed azokat az infókat a neten, amit belinkeltem, nem tudom, mert én is ott kerestem meg), de most akkor menj át egyik vagy másik ismerőshöz és kérd meg, lépjen be a routerbe. Megy-e neki? Ha a típus PONTOSAN stimmel, azzal Neked is meg kell tudni hívni. (Biztos jó az UTP kábel???, próbáltad többel is?? Jól van a PC-ben a hálózati kártya konfigurálva?? Mert anélkül nem tudod meghívni!)

Nézd meg a szomszéd gépén az összes beállítást és másold le!

Fos kínai, mondod, adok egy CISCOt, ha a kínait nem tudtad beállítani, akkor azt aztán végképp... Nem azon múlik ki gyártotta!

2012. jan. 20. 17:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem itt mert máshol nem kaptam.. lassan 2 hónapja probálgatom beállítani. itt én mindig csak végső esetben irok
2012. jan. 21. 00:16
 14/14 P.O.C. ***** válasza:

Mint mondtam kérd a szolgáltató segítségét. Írtad hogy ismerősödnek is ilyen van és működik. Megnézhetnéd annak a beállításait és az alapján meg tudnád csinálni a tiédet is.

Amúgy én pont ezért utálom ezeket a modem-router csodákat, főleg ha a szolgálattól származnak és azok még jó vissza is butítják. Legyen csak a modem és a router szépen külön.

2012. jan. 21. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!