Nem tudom beállitani a routert. Simán ha kábellel kötöm össze akkor megy az internet de wifivel nem megy. Tudok rá csatlakozni csak onnan nem megy. Azt írja Nincs internet kapcsolat?
Lassan 1 hete "beszélgetünk", néhány napba beletelt, mire kitudódott hogy milyen típusúról van szó..
Többet, mint a mit írtam nem tudok segíteni (hogy miért nem Te keresed azokat az infókat a neten, amit belinkeltem, nem tudom, mert én is ott kerestem meg), de most akkor menj át egyik vagy másik ismerőshöz és kérd meg, lépjen be a routerbe. Megy-e neki? Ha a típus PONTOSAN stimmel, azzal Neked is meg kell tudni hívni. (Biztos jó az UTP kábel???, próbáltad többel is?? Jól van a PC-ben a hálózati kártya konfigurálva?? Mert anélkül nem tudod meghívni!)
Nézd meg a szomszéd gépén az összes beállítást és másold le!
Fos kínai, mondod, adok egy CISCOt, ha a kínait nem tudtad beállítani, akkor azt aztán végképp... Nem azon múlik ki gyártotta!
Mint mondtam kérd a szolgáltató segítségét. Írtad hogy ismerősödnek is ilyen van és működik. Megnézhetnéd annak a beállításait és az alapján meg tudnád csinálni a tiédet is.
Amúgy én pont ezért utálom ezeket a modem-router csodákat, főleg ha a szolgálattól származnak és azok még jó vissza is butítják. Legyen csak a modem és a router szépen külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!