Nem tudom beállitani a routert. Simán ha kábellel kötöm össze akkor megy az internet de wifivel nem megy. Tudok rá csatlakozni csak onnan nem megy. Azt írja Nincs internet kapcsolat?
A router aljára rá van írva, ha nincs próbáld:
192.168.0.1, 192.168.1.1
Ha ezek nem jönnek be (mert még a router típusát se tudod ideírni, hadd találgasson a segíteni szándékozó), menj fel a honlapjukra, ott nézz utána...
"Simán ha kábellel kötöm össze" mit is kötsz ebben az esetben össze, mivel?
Ki állította be a routert, mert ahhoz be kellett tudni lépni a router konfigba?
Fáradt vagyok, csak ilyenkor van időm írni.
A routert a géppel.
Huawei Echolife hg 8247 valami kinai fos.
Azért fos, mert nem tudod beállítani? Érdekes hozzáállás..
Az ADSL rész beállítása valóban "munkás" dolog, de 3 napot túrtam a netet és be tudtam állítani.
Nem mindegy melyik szolgáltatónál vagy! Ettől is függ, miket kell írni az ominózus mezőkbe! És ráadásul nekem a T-HOME nem tudott mondani semmit. Honnan is tudott volna, amikor annyiféle modem/routert hoznak be, mint égen a csillag...
Jobban jársz ha szakembert kérsz meg, hogy állítsa be neked. Sajnos én nem ismerem milyen beállításokat használnak a román szolgáltatók.
Ami milyen eszközeid vannak? ADSL szolgáltató ez? Ezen a modem-router-en kívül vannak más eszközök is (pl sima DSL modem, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!