Hogyan kell üzembe helyezni egy routert?
Figyelt kérdés
Vettem tegnap egy TP-Link TL-R460 Router-t és összedugtam, és nem tudom hogy kell üzembe helyezni. Annyit tudok hogy a böngészőbe be kell írni az IP címet és bejelentkezni. Utána nem tudom hogyan tovább. Előre is köszönöm a válaszokat!2012. jan. 11. 19:19
2/24 A kérdező kommentje:
És hogyha nincs egy gomb se a routeren?
2012. jan. 11. 19:37
3/24 anonim válasza:
Miért keresed a gombot (melyiket? RESET?) Nincs rá szükség..
Miért nekem kell megkeresni? Nem tudod megfordítani és azt keresni, hogy RESET???
4/24 A kérdező kommentje:
A gyors telepítés sem működik. Nem csinál semmit, nem változik semmi.
2012. jan. 11. 20:12
5/24 anonim válasza:
Minden változtatást SAVE-vel kell menteni, vagy gyorsnál NEXT és akkor a végén REBOOT, ha nem indul ezt követően magától újra, az kb. 2 perc!, akkor kikapcs-bekapcs...
Resetet ne nyomkodd, mert elvész a beállítás.
6/24 A kérdező kommentje:
Ha a Quick Setup-ot megcsináltam és reboot-oltam akkor már kéne működnie?
2012. jan. 11. 20:31
7/24 anonim válasza:
Igen, de mit értesz működés alatt? Nem kapcsolódik a netre?
Mert akkor nincs jól beállítva a jelszavad meg az egyebek (itt általában pppoe a kapcsolat)
8/24 A kérdező kommentje:
A működést úgy értem hogy kapcsolódik az internethez.
2012. jan. 11. 21:07
9/24 A kérdező kommentje:
Azt még nem tudom hogy mit kell kiválasztani pl.: PPPoe vagy Dramatic IP.
2012. jan. 11. 21:17
10/24 anonim válasza:
PPPOe és Dinamikus IP (Dramatic???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!