Vidanetes vagyok 15Mb/s-os netem van, nemrég vettem egy wifi routert hogy az androidos telómon tudjak netezni a konfigurálásánál (router) mindent jól beállítottam és lement 15Mbs-ról 1-re, , , hogy tudnám kijavítani? Előre is kösssz
Nem wifi-vel netezek,csak a router van összekötve a géppel és a vidanetes routerrel,vagyis háromágú
És ne ájánljátok azt hogy vegyek egy jelfogót a gépre és wifizzek,mert a laptopomon is lemértem a sebbességet és ugyanannyi
Mit értesz konfigurálás alatt??
Én itthon csak annyit csináltam, hogy összedugtam és volt mindenhol net, aztán lejelszavaztam, de ezen kívül semmit sem állítgattam.
Jó lett volna ha leírod a router típusát. Ha nem tudod mit hogyan állítottál, akkor nyomj egy resetet a routeren és minden visszaáll alapba. Így is csak 1 mb/s?
A típusa TP-LINK WR841N
És igen levédtem jelszóval,ja és a resetet is kipróbáltam nem történt semmi,nem állt alaphelyzetbe a router
Router -> kuka.
Sajnos a múltkor nekem is ezt kellett(t-home). 3 TP-LINK-es routerrel is kipróbáltam, minddel szar volt. Aztán vettem egy másik routert másik gyártótól és voilá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!