A HP festék kazetta többszöri utántöltése nem lehetséges, de megoldható, és a patron korlátlanul utántölthető! Hogyan kell ezt megcsinálni?
"A HP festék kazetta többszöri utántöltése nem lehetséges, de megoldható"
Ugye tudod, hogy ennek a mondatnak semmi értelme?
A mai patronokban, tonerekben, kazettákban vagy egy chip, amin egyszer írható memóriába jegyzi a töltöttségi szintet. Ha lemerült jelzést ír bele, többet nem hajlandó felhasználni. Van, amit meg tudnak hekkelni, van, amit nem.
Az oké, hogy HP, de milyen típusú? Nagyon sokféle van és nem egyforma a töltési technikájuk.
A másik kérdés: patron vagy kazetta? Mert az sem mindegy!
Na, én elsőre megértettem, biztos zseni vagyok.
Van ehhez a chiphez egy reseter,ami a chipet visszaállítja, mintha még sosem használtad volna.
Ha a te patronodhoz nincs reset, ne ess kétségbe, van más megoldás is. Veszel egy teljesen új, chip nélküli patron szettet, mondjuk innen, [link] meg hozzá tintát. Szerintem vegyél gumikesztyűt is, mert ha összetintázod magad, napokig nem jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!