Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van hozzá lencse (lens)?

Van hozzá lencse (lens)?

Figyelt kérdés
Létezik Panasonic HDC-SD600 kamerára [link] valamilyen kicserélheto objektvi(lencse,lens).Aki tud az linkeljen koszi :)
2012. jan. 8. 19:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát és ugy pontosabban nem tudnal nekem ajanlani egy zoom objektivet es egy fisheyet (linket)...mert en meg kezdo vagyok es nyaron egy ilyen freestyle focis projektet szervezek es ott szeretnek kesziteni valami videokat es valami megjobb videoval szeretnek elorukkolni.És a filterekrol mi a vélemenyed?
2012. jan. 13. 22:44
 12/18 A kérdező kommentje:
jó minosegu legyen elore is koszonom :)
2012. jan. 13. 22:54
 13/18 anonim ***** válasza:

ezek elméletileg rá mennek, de lőtte érdemes megkérdezni a szállítót, illetve a gyártót is. nehogy aztán ne menjen rá:

[link]

[link]

Zoom, be van építve a gépbe. Nagyon nem akarod megérteni...

Szerintem mindegyik pénzkidobás, de ha nagyon akarod akkor vegyél egy halszemet.

Filter alatt mit értesz?

Egyébként sokkal hasznosabb lenne egy jó stabilizátor, ha jó minőségű felvételeket akarsz készíteni, mert kézből egy ilyen kis hobbi kamerát nem lehet remegés nélkül megtartani...

2012. jan. 14. 10:44
 14/18 A kérdező kommentje:
fuu nem nagyon ertek a filterekhez...de lattam neten par filtert csak azert kerdeztem meg...fisheyet veszek es stabilizator milyen legyen?
2012. jan. 14. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Fishyeyet linektem.

A stabilizáor:

[link]

Filterek:

[link]

A filterek és a stabilizátort sem éri meg venni egy ilyen amatőr kategóriájú gépre. (A stabilizátor majdnem annyiba kerül mint maga a gép...)

2012. jan. 15. 09:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Filtert meg mert nem eri meg megvenni?
2012. jan. 15. 15:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Filtert sokkal egyszerűbb manapság digitálisan, utólag "rátenni" a filmre, mint, több jó minőségű szűrőt megvenni és cserélgetni azokat.
2012. jan. 15. 17:38
 18/18 A kérdező kommentje:
kosz a tanácsot :)
2012. jan. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!