Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » +36 15 100 406 Ez a telefonszá...

+36 15 100 406 Ez a telefonszám kinez/hova tartkozhat?

Figyelt kérdés

az előbb hívott és nem vettem fel mert ilyen számotmég nem láttam :/

Valaki tudja hova vagy kihez tartozhat ilyen telefonszám?

+36 15 100 406

2012. jan. 6. 11:42
1 2
 11/13 pandamanci válasza:

a 8-as válaszadónak üzenem hogy, amikor megvettem a telefont megkérdezték, hogy titkos legyen-e a szám és én azt kértem, igen az legyen.

Az itthoninál pedig a telefonkönyvben is úgy vagyunk bent, hogy hirdetést nem fogadunk.

Ennek ellenére állandóan hirdetésekkel zaklatnak, mi meg elküldjük őket a jó k*a anyjukba, nem értem mit várnak, mi előre szóltunk.

2014. okt. 7. 18:25
 12/13 anonim válasza:
én csak azt nem értem,ha egyszer tizedjére hív,akkor miért nem szól bele senki?-csak hallózok és süket!-irtóra idegesitő!-én sem veszem fel többet
2014. nov. 20. 18:17
 13/13 anonim válasza:
A titkosításhoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a direkt marketinges cégek, telefonszám generátorokat is használnak és találomra hívogatnak. Neked nem kell megadnod hogy megtaláljanak! De ha egyébként bárhol, pl fészbúkon elküldöd ismerőseidnek hogy ez az új számod, és pl nem vagy titkosítva, azt is megtudhatják...
2015. jan. 9. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!