Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » +36 15 100 406 Ez a telefonszá...

+36 15 100 406 Ez a telefonszám kinez/hova tartkozhat?

Figyelt kérdés

az előbb hívott és nem vettem fel mert ilyen számotmég nem láttam :/

Valaki tudja hova vagy kihez tartozhat ilyen telefonszám?

+36 15 100 406

2012. jan. 6. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha úgy írod le, hogy 06-1/510-04-06 talán egyértelműbb, hogy egy budapesti telefonszámról van szó :)
2012. jan. 6. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
+36 1 5100 406, ez egy budapesti telefonszám (tudakozó szerint titkos).
2012. jan. 6. 11:46
 3/13 A kérdező kommentje:
de én békésmegyei vagyok nem is vagyok Budapesti ismerősökkel az max 66-os körzetet ismerek :/
2012. jan. 6. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Direkt marketing és társai...
2012. jan. 6. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

de én békésmegyei vagyok nem is vagyok Budapesti ismerősökkel az max 66-os körzetet ismerek :/"

És?

A számod attól még hívható.

Akár szándékosan, akár tévedésből.

Vagy neked 'Ismerősfon'-od van?

2012. jan. 6. 14:05
 6/13 Albu válasza:

Ez hasonló, a drága UPC nevű szolgáltatóhoz tartozik:

+36 1 510 0504

06-1/510-0504

+36 1 5100 504

BM>UPC Magyarország

április 11. (13.48)

T. UPC. Egy kis keresgélés után arra jutottam, hogy ez a szám önökhöz tartozik (06-1/510-0504) Ha igazam van akkor felettébb örülnék neki, miután 14x kinyomtam a telefont, nem hívnának fel 15.-jére is, mert valószínűleg okkal nyomom ki a telefont! Mivel vezetékes telefon előfizetésem is van önöknél, és tudják a számom, hívják az ha minden áron valami kedvezményt vagy reklámot akarnak a tudomásomra juttatni.

UPC Magyarország

Kedves Martin!

Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségek miatt! A telefonszám valóban hozzánk tartozik. Kérjük, privát üzenetben adja meg ügyfélazonosítóját és pontos címét, hogy rendszerünkben tudjuk rögzíteni kérését. Köszönjük!

április 11., 14.35

ÁK

Engem is ez a szám hívogat,már jó ideje! Először nem tudtam,hogy melyik szám lehet,de most már össze állt,a kép!

június 3., 22.18

2014. júl. 1. 13:02
 7/13 pandamanci válasza:

Na engem is hivogat egy hasonló szám, majdnem ugyan az mint a UPC-s csak nekem +36-1-510-05-05.

Gondoltam rákeresek a neten és ezt az oldalt dobta ki. Nem csak a mobilon hivogatnak, hanem az otthoni telefonon is.

Nem veszem fel, mert gyűlölöm a direkt marketinget.

Egyébként nincs UPC-s előfizetésem, szóval elég különös, honnan van meg nekik, a titkos számom.

Titkos szám: Telefonvásárláskor megkérdezik, titkos legyen-e vagy sem.

Csak az ismerőseim tudják és néhány kötelező helyen, ahol meg kellett adni pl. nőgyogyász.

Honnan a'nyámp'csájából szerzik meg és miért gondolják, ha nem veszem fel 10-szer, majd huszadszorra felveszem?

2014. aug. 16. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:

"Titkos szám: Telefonvásárláskor megkérdezik, titkos legyen-e vagy sem. "

Olyan nincs hogy titkos szám.

Csak annyi hogy a neved nem dobja ki a kereső.

2014. aug. 19. 08:45
 9/13 anonim válasza:

Cég neve: Atlasz kiadó

Jogi státusz: végelszámolás alatt

Ok amiért keresnek: rád akarnak sózni valami idióta kiadványt

De hogy ezt miért tehetik, miközben végelszámolás alatt áll a cég??

2014. okt. 3. 11:55
 10/13 anonim válasza:

+36 1 510 0501 a páromat hetek óta innen zaklatják ua.a helyzet,mikor felveszi akkor már nem szól bele senki.Na ma felvette egy csörgés után. ATLASZ Magyarország Kft. Valahol valamelyik cégnél honlapon megadta a számát és továbbküldték nekik valószínű így tudják a számát.Egyébként a cég végelszámolás alatt. [link]

Ha valahol megadod az elérhetőségedet hogy küldhetnek-e reklámot akkor jól nézd meg az apró betűs részt,hogy más cégnek tovább küldheti-e,így nem lesz ilyen meglepiben részed. Nekem is volt hasonló konfliktus,töröltettem magam a Felicitas adatbázisából (gyerekünk születésekor akkor kaptam meg az ajándékcsomagot ha kitöltöttem egy kérdőívet és beleegyeztem a további reklámokhoz,amihez ugye kellett az elérhetőségem is),és már nincs több ilyen meglepiben részem.

2014. okt. 3. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!