Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek?

Figyelt kérdés

Felmerült egy nyomtató vásárlása. Semmit nem tudok róluk. Elég lenne egy egyszerűbb,legolcsóbb készülék,akár egy fekete~fehér.

Éves szinten csak 40~60 A/4-s lap nyomtatása a cél,hogy ha kellene valami,ne kelljen pendrive-n a fénymásolóba menni.

Egy ilyen szerkezet 1 patronnal kb.hány gépelt oldalt "tud"?

A patron nem szárad be,mondjuk 2-3 év múlva?

Mennyi pénz egy szinte legolcsóbb készülék?

Bármi egyéb infót,jótanácsot is köszönök!

2012. jan. 3. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Samsung ML-1660, 1665, 1670 nyomtatók.

Kb 1500 oldal 5% fedettség mellett.

Ha 3 évig nem nyomtatsz akkor se szárad be mert nem tinta van benne, a lézernyomtatókban festékpor toner van.

[link]

2012. jan. 3. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Utántöltött toner kb 7 ezer forint bele, ami 1500 oldallal számolva kb 5 forint per lap.
2012. jan. 3. 09:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Két év garanciás a nyomtató.

Kicsi, gyors és viszonylag alacsony fogyasztású.

2012. jan. 3. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a Samsung se drága, de a Xerox Phaser 3140 még olcsóbb. A toner pedig sokkal olcsóbb bele. Én üzleti célra használom, jól bírja.

[link]

(Ja bocs, alig olcsóbb, én még 2 ezerrel olcsóbban vettem.)

2012. jan. 3. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...azt gondolom,marad a pendrive-és a fénymásoló szalon.

Semmit nem tudtam ezekről. Kényelmi szempont lenne,de ennyi pénzért inkább elmegyek.

Most pl. az autó,és az utánfutó neten kötött biztosításának igazolás-nyomtatása kellene,ezért kár volna több,mint tizet költeni,hisz az évben a többi is ilyesmi lenne.

Kösz még 1x!

2012. jan. 3. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig ezek rettentően olcsók. :) Olcsóbb ma már egy lézernyomtató, mint a legalja tintasugaras multigépek.
2012. jan. 3. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a samut csak a kis méret és az 1200 dpi miatt választottam.

Nomeg azért, mert amikor nyomtatni kellett, akkor a régi tintásom mindig problémázott a ritka használat miatt.

Én is csak a privát doksikhoz szántam, hosszabb távon összeszámolva gazdaságosabb mint elvinni valahová nyomtatni.

2012. jan. 3. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!