Milyen nyomtatót vegyek?
Felmerült egy nyomtató vásárlása. Semmit nem tudok róluk. Elég lenne egy egyszerűbb,legolcsóbb készülék,akár egy fekete~fehér.
Éves szinten csak 40~60 A/4-s lap nyomtatása a cél,hogy ha kellene valami,ne kelljen pendrive-n a fénymásolóba menni.
Egy ilyen szerkezet 1 patronnal kb.hány gépelt oldalt "tud"?
A patron nem szárad be,mondjuk 2-3 év múlva?
Mennyi pénz egy szinte legolcsóbb készülék?
Bármi egyéb infót,jótanácsot is köszönök!
Samsung ML-1660, 1665, 1670 nyomtatók.
Kb 1500 oldal 5% fedettség mellett.
Ha 3 évig nem nyomtatsz akkor se szárad be mert nem tinta van benne, a lézernyomtatókban festékpor toner van.
Két év garanciás a nyomtató.
Kicsi, gyors és viszonylag alacsony fogyasztású.
Ez a Samsung se drága, de a Xerox Phaser 3140 még olcsóbb. A toner pedig sokkal olcsóbb bele. Én üzleti célra használom, jól bírja.
(Ja bocs, alig olcsóbb, én még 2 ezerrel olcsóbban vettem.)
Köszönöm a válaszokat...azt gondolom,marad a pendrive-és a fénymásoló szalon.
Semmit nem tudtam ezekről. Kényelmi szempont lenne,de ennyi pénzért inkább elmegyek.
Most pl. az autó,és az utánfutó neten kötött biztosításának igazolás-nyomtatása kellene,ezért kár volna több,mint tizet költeni,hisz az évben a többi is ilyesmi lenne.
Kösz még 1x!
Én a samut csak a kis méret és az 1200 dpi miatt választottam.
Nomeg azért, mert amikor nyomtatni kellett, akkor a régi tintásom mindig problémázott a ritka használat miatt.
Én is csak a privát doksikhoz szántam, hosszabb távon összeszámolva gazdaságosabb mint elvinni valahová nyomtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!