Milyen programmal tudok a számítógéppel (egérrel) exponálni? (Nikon d3100)
Figyelt kérdés
Össze szeretném kötni a pc-t a fényképezőmmel. Olvastam, hogy DSLR gépekhez vannak programok, amikkel lehet exponálni, és utána egyből a monitoron meg is jeleníti az elkészített képet.
Milyen kábel kell ehhez?
Melyik a legjobb program erre a célra?
2011. dec. 18. 21:16
1/6 anonim válasza:
Neked ez, vagy valami ilyen kell:
Minden hasonló program USB-n kapcsolódik a gépedhez. Nem tudom, hogy van-e ingyenes megoldás (bár szerintem igen), és hogy honnan lehetne beszerezni.
2/6 A kérdező kommentje:
ezt találtam meg én is, csak a nikon d3100 nincs a támogatott gépek között. ( ha pontos a leírás)...
vagy d3100-al ez nem is kivitelezhető?
2011. dec. 18. 21:50
3/6 anonim válasza:
Canonokat ismerem jobban, meglepődnék, ha a D3100-hoz egyáltalán nem lenne ilyen támogatás.
4/6 A kérdező kommentje:
Pedig egyre jobban úgy érzem, hogy nincs...
2011. dec. 18. 22:15
5/6 anonim válasza:
Sikerült megoldani? Én is kipróbálnám, szintén D3100!
6/6 A kérdező kommentje:
d3100-al nem kivitelezhető sajnos.
Nekem is az volt, 2 napig próbálkoztam, majd rájöttem nem lehetséges.
2013. jan. 15. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!