Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A 0. facebook.com mindenhogy...

A 0. facebook.com mindenhogy ingyenes?

Figyelt kérdés

Ha nincsen semmi internet díjcsomagom,meg semmi.(pl gonetM)

Csak sima dominós vagyok.

Egyik ismerősömnek nincsen semmilyen internetes csomagja a telefonján egyenlege 0ft.De beírom neki a böngészőjébe hogy 0.facebook.com és beadja neki.

2011. dec. 14. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha behozza az oldalt akkor van aktív netcsomagja. Ha nem lenne akkor nem lenne engedélyezett a net hozzáférés és ezért be se jönne az oldal.
2011. dec. 14. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:

És hogyha ez a net csomag lejár,akkor valószínű nem hozza be.

De kérdezem én,hogyha pl van GoNetM csomagom,és mást nem használok csak 0.facebookot,akkor is perkálni kell a csomagért?

2011. dec. 14. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

És hogyha ez a net csomag lejár,akkor valószínű nem hozza be.

Ja, valahogy úgy. De amit a telefonhoz lehet rendelni csomagok nem járnak le. Max. csak akkor szüneteltetik ha nem tudod fizetni. Kivéve a netstart mert az meg nem épp úgy működik.

De kérdezem én,hogyha pl van GoNetM csomagom,és mást nem használok csak 0.facebookot,akkor is perkálni kell a csomagért?

Szerinted? A Gonet M egy havidíjas net csomag. Mindegy, hogy hogy használod azt a havidíjat be kell fizetni.

Ha kötsz egy előfizetést azt is fizetned kell, akár használod, akár bevágod a fiókba a kártyát és nem csinálsz vele semmit.

Ha már az ember köt egy ilyen csomagot akkor szerintem ki is használja. És akkor már simán lehet használni a normális facebook-ot is.

2011. dec. 14. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi !:D

Még egy kérdés: a GoNet M havidíja 1000 ft ha jól tudom,nem?

2011. dec. 14. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Van a T-mobilnak egy weboldala. Ott is meg lehet nézni.

Amúgy igen, annyi. Pontosabban 990 Ft.

2011. dec. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!