A facebookon jobb oldalon nem régiben minden ismerősömnek megjelent egy hírsáv, amiben a legkisebb megmozdulása is látszik az ismerősöknek (like, bejelölés. Stb) Vajon nekem miért nem működik?
Figyelt kérdés
Mit kellene át állítanom ahhoz hogy működjön. Böngésző probléma nem lehet, mert ugyanazon gépről másoknak rendben megjelenik minden az oldalon. Nekik automatikusan vált ilyenné a facebook oldaluk, nekem vajon miért nem történt meg ez a változás? Az adatvédelmi és fiókbeállítást ugyanolyanra formáltam mint akiknek látszik a hírsáv és nekem mégsem hozza...Aki tud legyen szíves segítsen! Köszönöm!2011. dec. 14. 12:44
1/5 anonim válasza:
nem kell átállítanod semmit majd jön magától..
rengeteg felhasználó van nekem már kb májustól,júniustól van barátnőmnek még most sincs többi ismimnek 1 hónapja...
utána meg ne hogy te is morgolódj h nem tetszik :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De ez olyan furcsa magyarázat, hogy-hogy majd egyszer csak lesz? Mi alapján döntik el, hogy kinek lesz és kinek nem?
2011. dec. 14. 12:59
3/5 anonim válasza:
Nekem opera alatt nem látszik, firefox alatt igen - vagyis a javaslatom: próbáld más böngészővel!
4/5 A kérdező kommentje:
Nem a böngészővel van a probléma, hiszen ha az lenne, akkor a családtagjaimnak sem működne teljesen ugyanarról a gépről, amikor bejelentkeznek :(
2011. dec. 14. 13:35
5/5 anonim válasza:
frissítés az alapja...mint az új típusú adatlapnak is...
több millió felhasználó van lassú a frissítés ennyi a válasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!