Te elhinnétek, ha azt mondaná valaki, hogy eddig nem találta az üzeneted a facebook-on?
Figyelt kérdés
Bejelöltem, és írtam neki üzenetet. Visszajelölt, de az üzenetemre csak hetekkel később válaszolt, mondván nem találta eddig. Más is van, aki nem találja az üzeneteit?2011. nov. 29. 22:47
1/7 anonim válasza:
Ha ránézek a fejére és elég szőke avagy hiányzik egy vagy mindkét szeme, esetleg folyamatosan napszemüveget hord még éjjel is és fehér bottal jár, akkor elhinném.
2/7 anonim válasza:
Ha elhiszitek, hogy van még kis hazánkban meg a nagyvilágban olyan ember, aki regisztrál ugyan a facebookra, de nem érzi létfontosságúnak, hogy állandóan naprakész legyen a szociális hálón, és esetleg rá se bagózik, hogy mi piroslik már megint, akkor egészen hihetőnek fog tűnni a dolog.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem agyatlan... Esetleg valaki olvasta az üzenetet és nem állította vissza olvasatlanra, vagy nem is akart válaszolni, csak később meggondolta magát...Nem tom...
2011. nov. 29. 23:07
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ő is ezt írta többek között, hogy nem ismeri ki magát a facebookon. Csak mivel azonnal visszajelölt, elég érdekes volt, hogy az üzit nem olvasta...
2011. nov. 29. 23:11
5/7 2xSü válasza:
Nézz bele itt a facebookos kérdésekbe. Láthatod, hogy mennyire triviális dolgokat nem találnak emberek. Szerintem akár még hihető is a dolog. Ismerek olyan embert, akinél az üzeneteknél a piros négyzetben magasabb szám van, mint ötven. Nem törődik vele. Az sem tudja mi az. Ha nem azonnal dobja ki a beszélgetőablakot, akkor fogalma sincs, hogy valaki üzent neki.
6/7 anonim válasza:
hát én általába megnézem az üziket és edik megtaláltam őket szóval sztem valami másért válaszolt később
7/7 2xSü válasza:
#6 : Magadból indulsz ki és feltételezed, hogy más is úgy csinál, ahogy te. Analógia: Én szeretem a lekváros spenótot, tehát biztosan mindenki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!