Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés

megépítettem ezt a kapcsolást: [link]

nyákterv: [link]

Rákötöttem 20V-ot. A + és a GND között mértem 19.9V-ot, a GND és a - között pedig 0.4V-ot. A + és a - között megvolt a 20V-olt.

2011. dec. 5. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Alapjában véve ez hangszínszabályozó, erősítése nem sok lehet, de inkább nincs. IC-knél ezt mindig a visszacsatolások határozzák meg, kisebb erősítésnél nagyobb a dinamika (jobb kivezérelhetőség) kisebb torzítás mellett. De ezek már a vájtfülű HiFisták birodalmába vezetnek...
2011. dec. 6. 22:45
 12/14 A kérdező kommentje:

körbenéztem a hobbielektronika oldalon és ezek a kapcsolások tűntek használhatónak.

www.hobbielektronika.hu/forum/getfile.php?fn=4495a5433143e78f332e5a18b46b5479.pdf&orig_fn=HE_2003_lm1036.pdf

[link]

melyiket ajánlanád?

2011. dec. 7. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:

A legfontosabbat nem tudom, mekkora szintű jelet akarsz erősíteni..

Más kell az akár különböző mikrofonoknak (kondenzátor, dinamikus, elektrét netán szén9, más egy lemezjátszónak (dinamikus vagy kristály, netán MMC, azaz mozgótekercses), más kell egy gitárhangszedőnek, és mekkora szintre kell erősíteni, kell-e közben hangszínszabályzás..

A standard jelszintje egy végerősítőnek: 0,775V, 10kOhm bemenőimpedancia mellett.

Amit linkeltél, a rajzból nem, csak az IC adatlapjából tudhatók az adatok..

2011. dec. 7. 18:45
 14/14 A kérdező kommentje:
értem, kösz a jó tanácsot
2011. dec. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!