DIGI TVnél miért így számláztak? Mindig így megy ez?
Szeptermeb közepén köttettük be a netet és a tvt. Netre a szept. okt. novemberi ( ami még most van csak) árat egybe, plusz tv nél okt. nov. árát egybe számázták, és így kaptunk 1 csekket.
Mindig ilyen összevonásban fog jönni, hogy egyszerre több hónapot?
Nekünk csak tv előfizunk van diginél, és havonta számláznak.
Szerintem ezután ti is havonta fogjátok kapni a csekkeket. Csak a tört hónap miatt volt ez szerintem. Bár ez a novemberi előre számlázás furcsa. Lehetséges, hogy a fizetési határidő azért nem mostanában jár le, ezt nézd meg rajta!
Egyébként milyen náluk a NET-szolgáltatás? Elégedettek vagytok vele, vagy van panasz? (Azért kérdezem, mert szeretnék én is tőlük netet, de még variálok...) Ja, mobilinternet amúgy?
Hát nem tudom. elvileg november 1. ig kell fizetni az egészet :S azért zavaros.
A nettel meg vagyunk elégedve. STARTNET re vagyunk előfizetve. nagyon gyors. nem kell semmi beltéri cucc, egy kábelt bevezettek és kész. ingyen volt a szerelés is. Semmi problémánk nincs vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!