Hogyan kell új notebookon bekapcsolni a wifit?
Én még soha nem használtam wifit, valaki segítene, nem értek hozzá.
A gépen Explorer7 és Windows Starter van. Van rajta wifi. De hogyan tudom használni, fogalmam nincs.
Ja, és a használati útmutatója, angol nyelvű, ami gáz. :(
Magyarul csak az aksiról stb ír.
Magyar nyelvű felhasználói kézikönyv:
Köszi, de nem netbook, hanem notbook, eleve úgy vettem és az van feltüntetve rajta.
Köszi a linket!
pedig ezt netbooknak nevezik :D
Mert kisebb a képátlója, mint egy notebook-nak, gyengébb a hardvere és nincs benne optikai meghajtó, ezért főleg csak netezésre alkalmas. Ezért hívják így.
Ez tök érdekes, itt meg netbook van a neten. Én a médiában vettem, ott is notebooként volt nem netbookként.
Mindegy amúgy, nekem csak netre kell.
Mert elmesélem, hogy gondoltam, de nem értek én ehhez! :) Erre rájöhettél!
Szóval! Most Telenoros mobilnetem van, de nem akarom tovább fizetni, mert az albérletemben van internet. Azt gondoltam tudok hozzá csatlakozni.
Ám, megtaláltam hol kell, de úgy kicsesztem magammal, hogy a telenort sem fogadta pár percig letiltott. Nem tudtam a netet bekapcsolni, na végre sikerült.
Egyébként köszönöm , hogy rám, reménytelen számítástechnikai analfabétára szántad a drága idődet! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!