Hogy kell a sütőt bekapcsolni?
Figyelt kérdés
Sütit akarok sütni de nem tudom, hogy kell bekapcsolni a sütőt XDXDXD valaki segítsen!!! :D2011. jún. 30. 15:02
2/9 anonim válasza:
hívod a gáz isteneit és megkéred őket kapcsolják be a sütődet és ha ott vannak akkor már adjanak nagyobb agyat is neked
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem te meg menny készíts pár képet a recskaalbumodba 2011 legnagyobb okostojása ezzel a hozzászólással :) na puszika
2011. jún. 30. 15:15
4/9 anonim válasza:
még ha tudnád mi az ezotéria meg mi az álomfejtés:)
5/9 A kérdező kommentje:
egészen véletlenül került bele ebbe a kategóriába :) ha kiváncsi vagy rá még kezdő vagyok ebbe a témába de legyél okos drága :)
2011. jún. 30. 15:25
6/9 anonim válasza:
xD jólvan akkor xD legközelleb jobban figyelj :D kösz :D
7/9 anonim válasza:
A ketegóriákra bontás szerintem elég egyszerű és ésszerű. Ha kezdő vagy, akkor is.
Meggyújtod a gyufát, benyomod azt a gombot a sütőn és elfordítod, és odatartod a gázba a gyufát. Aztán elengeded a gombot.
Mellesleg ez is ésszerű, szóval nem tudom mi van veled...
9/9 anonim válasza:
Te komolyan úgy akarsz sütni hogy azt se tudod hogy kell bekapcsolni a sütőt? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!