Hogyan kell használni a faxot?
Légyszi ne nevessetek ki.
Jövőhéten kezdek az új melóhelyen (iroda), kell majd faxolni egy csomót. De én még életemben nem is láttam ilyen kütyüt.
Valaki leírná nekem "szájbarágósan" hogyan kell használni?
Köszönöm
Ne tojj be, halálegyszerű.
Az optimálisan egyszerű helyzet: bepöntyögöd a számot és megnyomod a legnagyobb gombot :) a fax tárcsáz, hivja a másik faxot, mikor az válaszol (tipikus modemprüntyögés) akkor behúzza a papirt és elküldi. Általában van egy piktogram a készüléken, hogy pofával le vagy felfelé rakd be a küldendő doksit, erre figyelj.
Ez néha bonyolódhat azzal, hogy előtte fel kell venni a kagylót, vagy a speakerphone gombot megnyomni, és ha van tárcsahang, akkor tárcsázol.
(keresd meg a leirását, ha megvan)
Vagy ha a hivott félnél nincs automata fogadásra állitva, akkor először beszélhetsz vele, és utána kézzel kell inditani a faxküldést, mikor hallod a prüntyögést
A faxfogadás meg akkor kényelmes igazán, ha "fax" üzemben van a gép, és nem "telefon" üzemben mert akkor nem lép be a fax automatikusan.
Nem lesz ott másik kolléga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!