Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy Sanyo Elemtoltokeszule...

Van egy Sanyo Elemtoltokeszulekem ket Sanyo elemmel es azt szeretnem tudni hogy mennyi ideig kell tolteni az elemeket hogy teljesen feltoltodjenek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Számtan!

Rá van írva hány mA-el tölt (legyen 250), az akku mondjuk legyen 2500mA-ás, akkor tölteni kell 2500/250=10 óra névlegesen, de tegyél rá 20%-ot..

Mindez teljesen lemerültre igaz! Ha "van benne", akkor kevesebb ideig. Túltöltés= élettartam csökkenés...

Ha automata a töltő, akkor megy magától..

2011. szept. 26. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Valamilyen NI-MH es csak annyi hogy hany oraig amugy meg ket elem van benne es csak parosaval lehet tolteni.
2011. szept. 26. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha egyet nem tud tölteni, csak párosával az nem lehet automata (az ugyanis egyet is tud, és cellánként külön-külön), buta töltő, Neked kell "okosnak" lenni...
2011. szept. 26. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:

a lenyeg hogy mennyi idei toltsek kettot.

erre kernek valaszt.

koszonom

2011. szept. 26. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:

B+.. Leírtam az első hozzászólásban, hogyan kell kiszámítani!

Mit tudok a számoláshoz?? Semmit! Nem tudom mekkora kapacitású az akku, nem tudom mekkora árammal tölt, nem tudom miért nem lehet adatot adni ahhoz a számoláshoz, amit példaként bemutattam és csak a Te szerkezeteid adatait kell behelyettesíteni!

És most a saját értetlenséged miatt nyugodtan pontozz le, ha nem tetszoik a válaszom, pedig előszörre is abszolut korrekt választ adtam.. Érdemes egyáltalán válaszolni??

Különben nem érdekelnek a pontok!!!

2011. szept. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!