Van egy Sanyo Elemtoltokeszulekem ket Sanyo elemmel es azt szeretnem tudni hogy mennyi ideig kell tolteni az elemeket hogy teljesen feltoltodjenek?
Számtan!
Rá van írva hány mA-el tölt (legyen 250), az akku mondjuk legyen 2500mA-ás, akkor tölteni kell 2500/250=10 óra névlegesen, de tegyél rá 20%-ot..
Mindez teljesen lemerültre igaz! Ha "van benne", akkor kevesebb ideig. Túltöltés= élettartam csökkenés...
Ha automata a töltő, akkor megy magától..
a lenyeg hogy mennyi idei toltsek kettot.
erre kernek valaszt.
koszonom
B+.. Leírtam az első hozzászólásban, hogyan kell kiszámítani!
Mit tudok a számoláshoz?? Semmit! Nem tudom mekkora kapacitású az akku, nem tudom mekkora árammal tölt, nem tudom miért nem lehet adatot adni ahhoz a számoláshoz, amit példaként bemutattam és csak a Te szerkezeteid adatait kell behelyettesíteni!
És most a saját értetlenséged miatt nyugodtan pontozz le, ha nem tetszoik a válaszom, pedig előszörre is abszolut korrekt választ adtam.. Érdemes egyáltalán válaszolni??
Különben nem érdekelnek a pontok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!