Hogy álljak rá úgy a szobamérlegre, hogy az többet mutasson?
Figyelt kérdés
Milyen trükkök léteznek? Hova álljak? stb...2008. márc. 10. 17:39
1/7 anonim válasza:
sok ruhában vasdarabokkal a zsebedben...
nem tudom mennyit akarsz csalni, de érzésem szerint többet annál, mint amennyit helyezkedéssel (1-2 kg max) lehet.
minek akarod?
2/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert fogyózok, és ha anyám ráállít a mérlegre, azt akarom, hogy mutasson kicsit többet, hogy hagyjon békén a kajálással:)
2008. márc. 11. 10:58
3/7 anonim válasza:
Ruhában és evés után, vagy mensi elött sokan felvizesednek. de ha vékony vagy és anyukßad nem látja értelmét a fogyinak akkor tuti basztatni fog, ha pedig tényleg van mit akkor igazad van.
4/7 anonim válasza:
tegyél a zsebedbe kézi súlyzót, ez másfél kilós kilós kiszerelésben lehet kapni a tescóban is kézre fel lehet tépőzárazni vagy a bokára nadrág alatt tutti nem veszi észre, egyébként pedig az anyai aggódás érthető, majd ha anya leszel te is mindenért aggódni fogsz....ez egy ilyen anya program sajnos, vagy elviseled vagy megszöksz...:-))
5/7 anonim válasza:
Ahogy én csináltam anos koromban:
Teleittam magam vizzel 1-1,2 l lement vagy
a lábamra tettem súlyzókat vagy
lexikont a hashoz háthoz, ha szabadidőben/bő ruhában voltam ( ezzel majdnem 5 kg is ment :) ).
Mikor melyiket. ha egy picit előrébb dőlsz, akkor is "nehezebb" vagy.
Ha kombinálod, akkor a jóisten mentsen meg, hogy ne légy beteg!
6/7 anonim válasza:
Tedd a mérleget egy vastagabb szőnyegre. Ha így állsz rá 2-3 kg-val többet fog mutatni mint ha a padlón lenne.
7/7 anonim válasza:
Esetleg bútordarab mellett kell megállni és észrevétlenül nyomni magad lefelé. De ha anyukád nem figyel, akkor a "lapos" (Corpond) szobamérleget ráállás előtt el is lehet állítani, így 0 helyzet helyett is 1-2 kg-ot mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!