Mit kell tenni ha beázott egy laptop? (apple macbook) nem vízzel sajnos, hanem borral, és nem is volt kikapcsolva. Help!
sok laptopnál azért le lehet szedni a billenztyűzetet. én 3 évre rá jöttem rá, hogy az enyémnek lehet.. viszonylag egyszerű felszedni, kattog, csak az egyik sarkánál próbálkozz és lassan húzd felfele.. nem biztos, hogy mindegyiknél lehet, nem tudom :)
de megpróbálhatod. az enyém amúgy Toshiba. itt 1 vidi , nem tudom, hogy az összes laptopnál működik-e.
http://www.youtube.com/watch?v=qXP1_WjtBP0
mindenesetre ne erőltesd, ha nem akar menni, esetleg szétszedheted így is, hogy megtudhassad, befolyt-e mögé valami..
"az Apple szervizekben mindent aranyárban mérnek."
hogy te mekkora hülyeséget írtál. Minden jobb szervíz hasonló árakon dolgozik. A sufni cégek nyilván olcsóbbak, de a nagyobb szervízek elkérik az árát.
És nem feltétlen kell valamelyik nagyobb szervízbe vinni.
ez beteg
nem a munkadíjról beszéltem, hanem az alkatrészek áráról
Te meg mégis miről beszélsz. Ha nem értesz hozzá minek pofázol bele hülyeségeket?
Tudod te egyáltalán melyik gépről van szó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!