Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit kell tenni ha beázott egy...

Mit kell tenni ha beázott egy laptop? (apple macbook) nem vízzel sajnos, hanem borral, és nem is volt kikapcsolva. Help!

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
* minium 350 ezer forint egy ilyen laptop, nagyon sokba fog kerülni a javítása. De a gazdája is felelőtlen, minek visz buliba ilyen drága gépet?
2011. szept. 13. 12:22
 12/18 anonim ***** válasza:
én egyszer az Asusomat leöntötten teával. utána napokig csak ragadt nehány billentyű, meg a touchpadje, de később helyrejött magától. nem tudom, hogy a macbook megúszta-e ilyen olcsón, de ha nem, akkor minimum 50k lesz a szervíz, mert az Apple szervizekben mindent aranyárban mérnek.
2011. szept. 13. 13:23
 13/18 anonim válasza:

sok laptopnál azért le lehet szedni a billenztyűzetet. én 3 évre rá jöttem rá, hogy az enyémnek lehet.. viszonylag egyszerű felszedni, kattog, csak az egyik sarkánál próbálkozz és lassan húzd felfele.. nem biztos, hogy mindegyiknél lehet, nem tudom :)

de megpróbálhatod. az enyém amúgy Toshiba. itt 1 vidi , nem tudom, hogy az összes laptopnál működik-e.

http://www.youtube.com/watch?v=qXP1_WjtBP0

mindenesetre ne erőltesd, ha nem akar menni, esetleg szétszedheted így is, hogy megtudhassad, befolyt-e mögé valami..

http://www.youtube.com/watch?v=0qRpz177gZ4

2011. szept. 13. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:

"az Apple szervizekben mindent aranyárban mérnek."

hogy te mekkora hülyeséget írtál. Minden jobb szervíz hasonló árakon dolgozik. A sufni cégek nyilván olcsóbbak, de a nagyobb szervízek elkérik az árát.

És nem feltétlen kell valamelyik nagyobb szervízbe vinni.

2011. szept. 13. 16:45
 15/18 anonim ***** válasza:

ez beteg

nem a munkadíjról beszéltem, hanem az alkatrészek áráról

2011. szept. 13. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok beteg te voltál félreérthető.
2011. szept. 13. 18:29
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Apple Macbook a papírvékony kategóriába tartozik, próbálj egy ilyen billentyűzetet kitakarítani. Ehhez szervíz kell, de a gazdája minek vitte buliba? Villogni akart a csajok előtt?
2011. szept. 14. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Te meg mégis miről beszélsz. Ha nem értesz hozzá minek pofázol bele hülyeségeket?

Tudod te egyáltalán melyik gépről van szó???

2011. szept. 14. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!