Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan vezérlem a digitális...

Hogyan vezérlem a digitális potenciométert?

Figyelt kérdés
LEDek fényerősségét akarom előre beprogramozottan állítani-erősebben, gyengébben égjen. Ezt szerintem digitális potenciométerekkel meg lehet oldani, csak nemtudom, hogy hogyan vezérlem ezeket, hogyan állítom be rajtuk az ellenállást?Továbbá melyik lábára mit kötök, és milyen típusú digitális potenciométert használjak? További tippeket , tanácsokat is elfogadok témával kapcsolatban... Esetleg link, kapcs. rajz, stb. jól jönne
2011. szept. 10. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem vess egy pillantást erre:

[link]

2011. szept. 10. 23:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ebből nemsokat hámoztam ki :S
2011. szept. 11. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Nyisd be az oldalt.

2. Klikkelj a következő feliratú gombra: "If you want to view Datasheet..."

3. Van ott egy ilyen "MCP4011 Click to view" ha arra is rá klikkelsz akkor letölti PDFen az adatlapot. Ott van egy "Example" szekció ahol kapcsolási rajzokkal személtetik a működést, előző oldalakon megtalálod a lábkiosztást.

2011. szept. 11. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!