Mi lehetett ez? A kislányom szobájában van bébiőr, a másik fele a mi szobánkban van! És ma a kislány velünk volt, az ő szobájában nem ment se tv semmi, a bébiőr bekapcsolva maradt, és hallottam a bébiőrön keresztül kislány hangot!
Ne idegesítsd magad ezen, az elektronikus dolgok gyakran érzékelik a nem evilági dolgokat, de ha ezek nem gyakoriak,nem zavaróak akkor ne is törődj vele!
De esetleg másik variáció még hogy gyerekek voltak közvetlenül a házatok közelében...
Így van! Bármi lehetett, csak nem túlvilági. :P
Nekem kiskoromban volt egy rádiótávirányítós hangszórós kocsim, s volt amikor emberi hangon suttogott miközben játszottam vele. Jól megijedtem. :) Miután 3-4 órán keresztül halálra rémülve győzködtem szüleimet, hogy az autóból egy szellem suttogott hozzám, elértem, hogy megnézzék. Alaposan fülelve kiderült, hogy az autó valamiért vette a környékbeli taxisok adását, és halkan, de szabályosan ki lehetett venni, hogy mit beszélnek. :D
Szia, a gyerekvallalas resznel rengeteg bebioros kerdes, valasz van, szerintem ott keress re, es nezd meg az anyukak milyen tapasztalatokat irtak le!
Lehet hogy tul erzekenyre van allitva a bebior, es ezert hallottal valamit.
Ha felteszed a kerdest a gyerekv. resznel is, az anyukak tudjak a pontos valaszt, en nem, mert nem hasznaltam.
Remelem azert segitettem neked:)))
Inkább a Fehér zaj című film vág ide, szerintem :)
Amúgy mi is jártunk már így, akkor átállítottam a másik csatornára a bébiőrt és kész. Valszleg vmelyik szomszéd bébiőr jelét vehette, pedig mi is családi házban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!