Állandóan bedugott adapter a konnektorba használ áramot önmagában?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, de valamiért csak melegszik az adapter nem? (Maszírozó-székhez van ilyen és csak időnként kötném össze a kábeleket.)2011. júl. 29. 14:02
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és élettartamra milyen hatással van így?
2011. júl. 29. 14:02
2/4 anonim válasza:
A primer tekercsben folyik áram ilyenkor is. Nem sok, de azért nem nulla. Ha nem akarsz folyton kábelt dugdosni, akkor egy kapcsolóval ellátott hosszabbító kellene neked.
Az élettartam szempontjából szerintem nem sokat számít.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. júl. 29. 14:57
4/4 anonim válasza:
szia Termeszetesen fogyaszt hiszen van veszteseg, A regi dolgok tobbet mint a maiak mivel unios eloiras hogy 1Watt alatt kell lennie az ilyenkori fogyasztasnak . Amugy mar a legtobb adapter nem transzformator hanem inkabb kommutacios tap mert ugy olcsobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!