Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik mobilszolgáltatót...

Melyik mobilszolgáltatót válasszam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szlovákiában élek, de szeptembertől már Debrecenbe fogok járni egyetemre. Arra lennék kiváncsi hogy szerintetek melyik mobilszolgáltatót érdemes választanom? Feltöltőkártyás vagy előfizetéses legyek inkább? Egyáltalán nekem akinek magyaro.-on nincs semmilyen munkaviszonya használhatnék előfizetésest? Elvégre nincs semmi biztosíték hogy tudnék fizetni minden hónapban. T-mobilnál és a Djuicenál találtam ilyen egyetemistáknak szóló csomagot...vélemény ezekről? Előre is köszi :)
2011. júl. 29. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Djuice érdemesebb, sokkal egyetemistabarátabb. Még a feltöltőse is.

Voda is jó, a T-Mobile csak akkor, ha előfizus vagy, a feltöltősét felejtsd el. Az előfizuból is csak a Like díjcsomag jó, a többi SZ@R. A like díjcsomag 1500 Ft havonta, de ha nem tudsz rendszeresen fizetni minden hónapban, akkor legyél inkább djuice-os feltöltős szerintem.

2011. júl. 29. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
én nagyon régen pannonos vagyok, meg vagyok vele elégedve. ha nincs munkád akkor a feltöltőst válaszd sztem, és érdeklődj az üzletekben hogy melyik lenne számodra a legkedvezőbb ajánlat
2011. júl. 29. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, segítek, a második válaszoló is jól mondja, mert:

pannon=djuice és telenor

Nemrég váltak szét. Szóval jót mond a második válaszoló is, mert ugyanaz a kettő.

2011. júl. 29. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :) Én pl néztem djuicenak ezt az egyetemistás lehetőségét ( [link] ) 1000ft ba kerülne... én néztem azt a T-mobil Likeot is 1500ft. De azt nem értem hogy most akkor én ezeknél a csomagoknál fizetem havonta a megadott összeget és akkor mennyit telefonálhatok? Pl. djuice esetében ha fizetek 1000ftot akkor én ebben a bizonyos 1000 ftos összegben telefonálhatok vagy az amit én telefonálok már ezen az 1000fton felül van?
2011. júl. 29. 11:56
 5/5 Hengelhoffer válasza:
Ez a kérdés megint aktuális lett.
2012. júl. 3. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!