Melyik mobilszolgáltatót válasszam?
Most költözöm Magyarországra és nem ismerem vmi jól egyik mobilszolgáltatót sem!
Feltöltőkártyásat szeretnék venni.
Érdekelnének a percdíjak és hogy perc vagy másodperc alapú számlázás van-e?
én tapasztalataim szerint.
Telenor: precízek,középárkategória,de biztos van mindenhol téreőd
Vodafone: fiatalos,lendületes csoport,olcsó árak de nem tudom a minőséggel van kivetni való,mellesleg hallottam ilyen olyan furcsa számlázásokat,pláne előfizetéseknél
T-mobile: drága,sznoboknak való
de lehet változott én meg már 2-3éve nem vagyok otthon :D de amikor elmentem ilyen kép alakult ki róluk bennem
Szerintem meg a pannon illetve telenor a legdrágább és legrosszabb szolgáltatású. Általában 20-as számúak mind budapestiek. (Hogy a sznobságra reagáljak) Vodafone a legolcsóbb, T-mobil középkategória(szolgáltatások itt a legjobbak, valamint a legtöbb előfizető itt van)
T-mobilnál van olyan, hogy t-mobil+összes vezetékes szám Domino 7 díjcsomagban, T-percek előfizetéssel Pénteken-Szombaton-Vasárnap és 22 és 07 óra között minden nap 2000ft-os havidíjért 1000 perc beszélhető le, azaz 2Ft/perc. Másodperc alapon sajnos nem számláznak egyiknél sem. Az aktuális percdíjak mindig változnak. Vodafonnál nekem(igaz ez az előfizetés már megszűnt az újaknak 10Ft/perc, más irányba 25-35ft/perc) A telenornár van ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!