WAYTEQ X960BT HD -navira milyen térképszoftvert érdemes felrakni?
Figyelt kérdés
Vettem egy ilyen készüléket térkép szoftver nélkül, és tapasztalatatok alapján, melyik az a térképszoftver, amely probléma mentessen fut eme készüléken. Köszönöm előre is a válaszokat!2011. júl. 25. 10:18
2/3 anonim válasza:
de rakhatsz bármelyik igo -t, de a primo -t dicséri mindenki.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én teszteltem az igo8-at és a primo-t is. Az igo-nak kisebb a rendszer igénye ezért simábban fut. Navigáláshoz teljesen jó. Ha kellenek a primo extrái, akkor persze azt használd. Nekem az kissé diavetítés, és csak az eco tervezési mód miatt használom. Ha megadod az autó fogyasztási adatait, akkor azt figyelembe veszi tervezéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!