Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tetoválók! Hogy tudom felrakni...

Tetoválók! Hogy tudom felrakni a gépre az egyszer használatos spiccet? (Probléma leírása, és 2 kérdés: alul)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A sztori a következő.

Amióta tetoválok, mindig egyszer használatos cuccokkal dolgoztam. A spiccet, markolatot, toldószárat mindig összeforrasztott, steril csomagolású formában szereztem be, alkalmaztam.

Most találtam a csomagomban csak spiccet (szintén egyszer használatos, műanyag.).

A bibi csak az, hogy mivel nincs steril toldószáram, és nem is áll módomban sterilizálni, mivel fémből van (nincs gépem, meg ilyesmi.). Félek, hogy amikor átvezetem a tűt a száron, mielőtt a csőrbe érne, összeszed valami bacit, mert hát egy fém cső... nem igazán steril, mint ha most vettem volna ki a csomagból.

Kérdések:

Hogy tegyem be a tűt úgy, hogy ne legyen hiába való a steril spicc?

Hogy tudom erősen rögzíteni a toldószárat a géphez? A felső csavarocska valamiért nem fogja meg elég erősen.

2011. júl. 20. 11:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!