Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 40ezer körül "profibb" fénykép...

40ezer körül "profibb" fényképezőgép?

Figyelt kérdés
Elég felkapott lett mostanában a fényképezés mint hobbi, engem is körülbelül 2 éve kezdett el foglalkoztatni. Jelenleg úgy egy 1 éves Samsung ES65-öm van, de ez közeli dolgokat nem fotóz túl jól, sok mindent nem lehet rajta úgy beállítani, ahogy szeretném. Szüleimmel beszéltem, hogy egyenlőre ilyet veszünk (akkor még 20ezerért), később pedig ha még mindig érdekel. szó lehet egy komolyabb gépről is. Anyagiakban azért korlátozva vagyunk, ezért mondtam egy összeget, hogy kb. annyiért milyen típusú fényképezőket lehet kapni, nem-e tudja valaki. Én is mindig böngészek a neten esetlegesen használtak után, de nem tudom melyik a megbízható, a jó minőségű, a jó állapotban lévő. Tudtok segíteni? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2011. jún. 30. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyiért inkább a használt gépek között fogsz olyat találni, ami "profibb".
2011. jún. 30. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
CAnon SX130
2011. jún. 30. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon tetszik a gép! :)
2011. júl. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!