Melyik netbook a jobb, Asus vagy Acer?
Figyelt kérdés
Nebookot szeretnék venni, viszont ez a két márka között nem tudok dönteni. Olyat keresek amin win 7 vagy xp van, de nem starter.
Tetszik még a Sony Vaio is, viszont drága. Az Apple-t is nézegettem, na ez még drágább. :))) Így maradtam az Acernél és az Asusnál.
Nem szeretnék notebookot, mert utazás miatt lenne szükségem a kicsi gépre.
Főbb dolgok amiket szeretnék rajta csinálni: filmnézés, netezés és a képeimet legyen hol tárolni. Fontos a hosszú készenléti idő is.
Köszönöm
2011. jún. 26. 20:39
11/19 anonim válasza:
A win a lassú nem a netbook. Az xp meg főleg, pláne ha televan szemetelve. A win 7-nek már 1 fokkal normálisabb a sebessége, de az se ér fel a mac os-hez. Az Apple főleg azért olyan drága, mert meg kell fizetned a faszán optimalizált, gyors rendszert. Meg persze a minőség, márkanév.
12/19 A kérdező kommentje:
Na igen, az Apple-nél ez feltűnt. Viszont hátránya, hogy a frissítésért meg fizetni kell (legalábbis a pali ez mondta a boltban). Ha nem sajnálnám azt a 300E. forintot azt választottam volna...
2011. jún. 26. 21:14
13/19 anonim válasza:
vegyél használtan egy régebbit. még azok is sokkal gyorsabbak, mint a winfossal ellátottak
14/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez is lehetőség.
2011. jún. 26. 21:22
15/19 Tenk válasza:
Én Asus párti vagyok de szerintem azt amelyik erősebb...
16/19 A kérdező kommentje:
Találtam egy Sony Vaiot is, még ő belefér a keretbe.
4 Giga memória és Win 7. Eddig ő a befutó. ÉS még jól is néz ki.
2011. jún. 28. 11:48
17/19 anonim válasza:
az jó, szerintem azt vedd. jó tartós.
vagy a használt macet
18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanacsot. Akkor marad a Sony.
2011. jún. 28. 21:29
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!