Ez a router jó lenne?
Figyelt kérdés
A sz.gép a földszinten van,a szobám az emeleten.(emeletes ház)Szerintetek fent még erős lehet a jel ennél a routernél?
2011. jún. 26. 12:54
1/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen van sajnos elég kis gyengusz. Egy nagyobb antenna sokat dobna rajta de kinek van most arra pénze? :D
3/6 A kérdező kommentje:
Értem.Szted mi a különbség a fix és a cserélhetős antenna között??
2011. jún. 26. 12:59
4/6 anonim válasza:
hát az hogy a fix az fix nem tudod leszedni illetve kicserélni a cserélhetős pedig, hogy ki tudod cserélni a antennát (tehát lecsavarni az antennát a routerről és egy másikat tehetsz a helyére)
5/6 A kérdező kommentje:
de az miért jobb végülis? azt gondoltam,hogy a fix-et nem lehet cserélni a cserélhetőset meg lehet :)
2011. jún. 26. 13:09
6/6 anonim válasza:
Azért, mert a gyári antennák jellemzően elég kis teljesítményűek, és te akár sokkal erősebb antennát is rá tudsz rakni a cserélhetősre - ezáltal növelve a hatótávot - míg a fix antennáson az van, amit rátettek, azt hosszú szünet.
Amúgy én biztos, hogy nem vennék 54M-es routert. Főleg akkor nem, hogyha kicsit jobb neted van (digilan, upc fiberpower). Én ma már mindenképp "n" szabványú routert vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!