Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Nokia fülhallgatójával...

A Nokia fülhallgatójával miért nem hallszik jól a film laptopon?

Figyelt kérdés

Filmet szerettem volna nézni, és a Nokia fülhallgatója (mint gondolom sok telefoné) talál a laptophoz. A gond csak az, hogy a háttérhangok hallatszanak rendesen, a beszéd pedig csak akkor, ha nyomva tartom a fülhallgató drótján levő gombot. Egy filmen keresztül nyomva tartani a gombot azért elég hosszú. Miért hallszik csak így? A telefonnal normálisan viselkedik.

Be lehet állítani, hogy ne kelljen a gombot nyomni vagy mondjak le róla? :(

2011. jún. 3. 19:04
 1/7 Furjadék* ***** válasza:
vayg az van, hgy babrálsz a fő hangerővel(ballansszal ha jóltudom) a gép hangszoftverében, vagy pedig szerzel egy másik fülhallgatót.Azért nem jó, mert NOKIA TELEFONhoz van, tehát nem egy Sennhesier, AKG, Philips, Sony, akármi ami(k) mindenhez jó(k).
2011. jún. 5. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Furjadéknak tökéletesen igaza van. A minap nem volt más kéznél, és bedugtam a pc-be a nokia fülhallgatót. Először nem is tudtam mi a baj, mert iszonyat sz.ar hangok jöttek ki belőle. De aztán én is erre a gondolatra jutottam: egyszerűen nem passzolnak egymáshoz.
2011. jún. 5. 12:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam a balance-szal, valamelyest jobb lett, legalább hallom a beszédet is. Mondjuk a minőség még mindig pocsék.
2011. jún. 5. 12:53
 4/7 anonim válasza:
A gond minden bizonnyal az, hogy a telefonos füleseknek tipikusan négy pólusú csatlakozója van (mikrofon, bal, jobb, föld), míg a fülhallgató kimenet csak három pólusú (bal, jobb, föld). Esetleg próbáld meg egy "ugrással" kijjebb húzni. Ha szerencséd van, nem a tipen (csatl. hegyén) van a mic.
2011. jún. 6. 03:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Írd meg légyszi, hogy a szär minőség ellenére, meg megírtuk tapasztalatból, hogy nem összevalók, és kb 250 ft-ért tudsz venni egy fejhallgatót, inkább elrontod a kb 4000.- ft-os nokia headsetet. Miért?

Csak kiváncsiság...

2011. jún. 6. 23:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért, kedves Pirateca, mert AKKOR, ABBAN A HELYZETBEN nagy szükségem volt egy fülhallghatóra, és sajnos a falumbeli sarki közértben nem árulnak. Sőt: a faluban sem sehol. Mivel vizsgaidőszak van, és reklámfilmek valamint rövid filmek elemzése képezi a fő tantárgyamat a hétvégémet azzal töltöttem, hogy reggeltől estig ezek nézésével és újranézésével foglalkoztam (a kérdésben nem kívántam kifejteni, az egyszerűség kedvéért filmnézésre redukáltam).

A probléma ezennel megoldódva, mert visszajöttem az egyetemi városba, ahol VAN fülhallgató. A kérdésem átmeneti megoldás keresésére irányult.

Remélem kielégítő volt a válaszom kíváncsiságod feloldására.

2011. jún. 7. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, és köszönöm. Az "akkor, és abban a helyzetben" tökéletesen kielégítő.
2011. jún. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!