A Nokia fülhallgatójával miért nem hallszik jól a film laptopon?
Filmet szerettem volna nézni, és a Nokia fülhallgatója (mint gondolom sok telefoné) talál a laptophoz. A gond csak az, hogy a háttérhangok hallatszanak rendesen, a beszéd pedig csak akkor, ha nyomva tartom a fülhallgató drótján levő gombot. Egy filmen keresztül nyomva tartani a gombot azért elég hosszú. Miért hallszik csak így? A telefonnal normálisan viselkedik.
Be lehet állítani, hogy ne kelljen a gombot nyomni vagy mondjak le róla? :(
Kedves kérdező!
Írd meg légyszi, hogy a szär minőség ellenére, meg megírtuk tapasztalatból, hogy nem összevalók, és kb 250 ft-ért tudsz venni egy fejhallgatót, inkább elrontod a kb 4000.- ft-os nokia headsetet. Miért?
Csak kiváncsiság...
Azért, kedves Pirateca, mert AKKOR, ABBAN A HELYZETBEN nagy szükségem volt egy fülhallghatóra, és sajnos a falumbeli sarki közértben nem árulnak. Sőt: a faluban sem sehol. Mivel vizsgaidőszak van, és reklámfilmek valamint rövid filmek elemzése képezi a fő tantárgyamat a hétvégémet azzal töltöttem, hogy reggeltől estig ezek nézésével és újranézésével foglalkoztam (a kérdésben nem kívántam kifejteni, az egyszerűség kedvéért filmnézésre redukáltam).
A probléma ezennel megoldódva, mert visszajöttem az egyetemi városba, ahol VAN fülhallgató. A kérdésem átmeneti megoldás keresésére irányult.
Remélem kielégítő volt a válaszom kíváncsiságod feloldására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!