Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SYMBIAN ANNA nokia n97-re?

Balazs00xx kérdése:

SYMBIAN ANNA nokia n97-re?

Figyelt kérdés
mikortól lehetséges?
2011. okt. 5. 14:15
 1/7 csapacsupa ***** válasza:
Szerintem sohanapjától.
2011. okt. 5. 14:30
 2/7 csapacsupa ***** válasza:
Esetleg a témát felrakhatod aztán az olyan mintha: [link]
2011. okt. 5. 14:34
 3/7 A kérdező kommentje:
aranyos vagy hogy küldted köszi, de nekem maga a symbian kéne, ha meg tudjátok mondani, miért nem adják ki rá?
2011. okt. 5. 19:34
 4/7 csapacsupa ***** válasza:

Az Anna kódnevű frissítés csak az alapból Symbian^3-as operációs rendszert futtató készülékekre elérhető, mivel azokban erősebb a hardver, nagyobb a memória. A szakadék amúgy is nagy, szóval még csak nem-hivatalos "házi készítésű" verziót sem tudok elképzelni a te készülékedre mivel az Symbian^1-es S60v5-öt futtat.

Az egyetlen lehetőséged, hogy legalább kinézetre olyan legyen, ha a linkelt témát használod, de az új rendszer adta lehetőségeket a jelenlegi készülékeden nem fogod tudni használni.

2011. okt. 5. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a kimerítő választ, erre vártam!

üdv

2011. okt. 6. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:

héééééé várjatoook! igenis van anna N97-re! csak alapbol angoo nyelvu, fözött ROM amit ha felteszel, oda a garancia. a symbianlatino készitette, ami spanyol és angol nyelven tud. de egy kis trükkel lehet bele tenni magyart is :) Symbian Anna CFW 6.3 a neve azthiszem. de ha tudsz flashelni nem lesz sok problémád.

hivatalos anna nem lesz N97,-re.

2011. okt. 16. 14:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) jó tudni!!!:D ha lesz időm , cselekszem:D
2011. okt. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!