Milyen fényképezőgépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
20.000 Ft körülire gondoltam. Nincs semmi kikötésem, a lényeg, hogy azért szép képeket csináljon. Utána majd ki szeretném nyomtatni, ahhoz is ajánlanátok eszközöket? Még sose volt ilyenem, nem tudom mit kell figyelembe venni a vásárlásakor.2011. máj. 26. 21:26
1/4 csapacsupa válasza:
Elsőnek azt vedd figyelembe, hogy ne 20.000 Ft-ért vegyél. Olcsó hús.
2/4 A kérdező kommentje:
A 20.000 Ft-os miért rosszabb? Akkor milyen árkategóriában gondolkodjak?
2011. máj. 27. 04:26
3/4 csapacsupa válasza:
Hogy miért rosszabb? Mert annyiért nem kapsz normális kamerát. Az nem az az összeg amibe belefér az időtállóság, a megbízhatóság és a minőség. Gondolom azért ez a kérdésed, mert még nem néztél igazán szét a kínálatban.
Plusz 10-15e Ft és azt mondom, hogy oké, mehet. Annyiért már kapsz jó gépet.
Pl.:
Leírás: [link]
Leírás: [link]
4/4 anonim válasza:
A húszezres gépek között olyan nagy különbség nincs, egyformán egyszerű kis gépek mind. Válaszd azt, amelyiknek tetszik a színe.
Én a helyedben egy használt Canon A70 vagy hasonló, a maga idejében jónak számító gépet vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!