AA méretű akkumulátor kapacitását hol tudom beméretni?
Elsőnek. Tisztában vagyok vele, hogy ami rá van írva az a kapacitása. Viszont annak a valóságban kíváncsi lennék hány %-t bírja még az elem. Van pár elemem, és hirtelen nem tudom feltölteni őket. Nem tudom, hogy a töltő vagy elem döglött-e meg.
Mivel lehet, hogy az elem, ezért egyik ismerősöm hozott sony újratölthető elemeket 3800 mah, amit a sony nem is gyárt tudtommal, hatalmas hamisítvány lehet, és szeretném azt is megnézetni, hogy az mennyit tud, mert ő esküszik rá, szerintem meg 1000 nél többet nem.
Veszel egy ilyet és megmutatja.
Kedves kérdező!
Boltokban nem tartanak ilyesmit. De én nem hiszem, hogy átverés lenne a Sonytól, mert énnekem iss van 4db 2400 mah-som, és lényegesen tovább tartanak, mint az 1000 mah sek. És már legalább 2 éve megvannak.
Én is azért vettem anno, mert fényképezőgépbe akartam őket, de már a berakás után 5 perccwl kiírta a fényképező, hogy tartóselemet rakjak bele. Nos, megrizikóztam bele 2 bg AA Energizert, amiból a 2 db 1200.- huf, és már fél éve fényképezek vele. Szal megéri. Az akksi azért nem jó, mert a cellafeszültsége 1,2 V, míg az elemé 1,5 felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!