Mikor töltik fel a bankautomatákat pénzel?
Figyelt kérdés
Mert nem egyszer volt hogy akkartam 5000 forintot fel venni de nem adodt ki pénzt.
Pedig van a számlámon pénz.
2011. máj. 1. 13:43
1/3 anonim válasza:
Én is arra várok már mióta....fárasztó ezt a rocket launchert tartani :P
2/3 anonim válasza:
Ha sürgős, menj át egy másik automatához, nem tudom mennyi a 'kezelési költség' ha más banktól veszel fel pénzt, olyan 100ft körül lehet.
3/3 apoi válasza:
A bankoknak az az érdekük, hogy legyen pénz az automatában, tehát igyekeznek úgy optimalizálni, hogy legyen benne pénz, de ne sok álljon benne, és ne is kelljen naponta odaszaladgálni.
Az is elképzelhető, hogy csak az 5000-es címlet hiányzott, 10000-est tudott volna adni.
Itt megnézheted az összes ATM-et, hátha van a közelben azonos bankhoz tartozó is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!