Nincs hang a gépen. Mit tegyek?
Nagyon nem értek hozzá :S Sokáig a gépen néztem filmeket, és nem is volt vele semmi gond... aztán valamiért hirtelen semmit nem tudtam nézni mert szaggatott volt a kép is, meg a hang is...
aztán ma amikor újraíndítottam a gépet:
a kép tökéletes :) semmi baja :D csakhogy most még rosszabb a helyzet, mert a hang teljesen megszűnt :S
Mit csináljak? :S :(
már nagyon sok lejátszóval próbálkoztam... a neten sincs hang meg sehol... most néztem meg a vezérlőpultban a hang és audióeszközöket, és azt írja hogy nincs lejátszó eszköz :| pedig van...
eddig ottvolt hogy Raltek audió eszköz...vagymi :D most nincs ott, pedig nem állítottam el semmit :S
viszont amíg ott volt akkor rossz volt a kép is meg a hang is... most csak a hanggal van baj
csak hogy ne tűnjek teljesen hülyének... :D rosszul írtam Realtek :D
és sikerült is visszaállítanom, de most visszatért az eddigi probléma...
van kép, van hang, de mind a kettő rossz :S
úgylátszik most valamiért nem bírja egyszerre a kettőt :S
segítsetek :(
Csinálj egy rendszer-visszaállítást a gépeden a legutóbbi olyan időpontra, amikor még minden jó volt.
Amúgy csaj vagy mi?XD
1:Elromlott a hangfalad 2:Elálítódott valami a gépeden(PL:hangbeállítások,hangszínszab...) 3:A géped belselyében valami gubanc van(féligmeddig elromlott)
Javaslatom az hogy szerintem ha nagyon nem megy vegyél egy hangfalat vagy rakd újra a windows-op.rendszert.
köszönöm a válaszokat :)
és... igen csaj vagyok ×Đ de csak azért nem értek hozzá, mert soha nem érdekelt hogy hogy kell megcsinálni... mindig volt valaki aki megcsinálta... most viszont egyik barátom se tud segíteni
Persze, az ember már csak ilyen. Nem érdekli miért, vagy mitől működik valami, csak az a lényeg, hogy működjön...
Én továbbra is a rendszer visszaállítást javaslom, abból nem lehet gáz. Ha az sem segít, akkor hangkari, vagy hangfal gond van.
nyugi tigris :D inkább csak áruld el hogy én mit csináljak a géppel :D aztán majd valahogy szépen minden javaslatot megvizsgálok :D ×Đ
és ismét köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!