Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nincs hang a gépen. Mit tegyek?

Nincs hang a gépen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon nem értek hozzá :S Sokáig a gépen néztem filmeket, és nem is volt vele semmi gond... aztán valamiért hirtelen semmit nem tudtam nézni mert szaggatott volt a kép is, meg a hang is...

aztán ma amikor újraíndítottam a gépet:

a kép tökéletes :) semmi baja :D csakhogy most még rosszabb a helyzet, mert a hang teljesen megszűnt :S

Mit csináljak? :S :(

2011. máj. 1. 01:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
Más lejátszó progi? Vagy jobb alul a hang? Hangbeállítások jók? Nem lazult ki a hangszóró? Ezek jutottak eszembe :S
2011. máj. 1. 01:48
 2/11 A kérdező kommentje:

már nagyon sok lejátszóval próbálkoztam... a neten sincs hang meg sehol... most néztem meg a vezérlőpultban a hang és audióeszközöket, és azt írja hogy nincs lejátszó eszköz :| pedig van...

eddig ottvolt hogy Raltek audió eszköz...vagymi :D most nincs ott, pedig nem állítottam el semmit :S

viszont amíg ott volt akkor rossz volt a kép is meg a hang is... most csak a hanggal van baj

2011. máj. 1. 01:57
 3/11 A kérdező kommentje:

csak hogy ne tűnjek teljesen hülyének... :D rosszul írtam Realtek :D

és sikerült is visszaállítanom, de most visszatért az eddigi probléma...

van kép, van hang, de mind a kettő rossz :S

úgylátszik most valamiért nem bírja egyszerre a kettőt :S

segítsetek :(

2011. máj. 1. 02:33
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Csinálj egy rendszer-visszaállítást a gépeden a legutóbbi olyan időpontra, amikor még minden jó volt.

Amúgy csaj vagy mi?XD

2011. máj. 1. 03:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek inkább nézesd meg egy számítógéphez értő szakemberrel a hangkártyát, mert lehet, hogy esetleg valami probléma lehet benne a gépben.Nekem is korábban Realtek HD Audio hangkártyám volt, aztán egyszer csak is oly rég megszűnt a hang.Körülbelül 1 hónap múlva elvittük szervizbe és mint kiderült a hangkártya túlmelegedett és úgy megrongálódott, hogy nem volt képes már üzemelni.Ha nálad is ez a gond, kérjél bele egy teljesen új hangkártyát és nem lesz gond.Nekem most mér SoundBlaster Audigy hangkártya van és tökéletesen üzemel.
2011. máj. 1. 08:54
 6/11 transfor válasza:
100%

1:Elromlott a hangfalad 2:Elálítódott valami a gépeden(PL:hangbeállítások,hangszínszab...) 3:A géped belselyében valami gubanc van(féligmeddig elromlott)

Javaslatom az hogy szerintem ha nagyon nem megy vegyél egy hangfalat vagy rakd újra a windows-op.rendszert.

2011. máj. 1. 08:57
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

és... igen csaj vagyok ×Đ de csak azért nem értek hozzá, mert soha nem érdekelt hogy hogy kell megcsinálni... mindig volt valaki aki megcsinálta... most viszont egyik barátom se tud segíteni

2011. máj. 1. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Persze, az ember már csak ilyen. Nem érdekli miért, vagy mitől működik valami, csak az a lényeg, hogy működjön...

Én továbbra is a rendszer visszaállítást javaslom, abból nem lehet gáz. Ha az sem segít, akkor hangkari, vagy hangfal gond van.

2011. máj. 1. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
megcsinálom én neked nyuszika, de aztán én is kérek majd valamit ;)
2011. máj. 1. 14:01
 10/11 A kérdező kommentje:

nyugi tigris :D inkább csak áruld el hogy én mit csináljak a géppel :D aztán majd valahogy szépen minden javaslatot megvizsgálok :D ×Đ

és ismét köszi mindenkinek :)

2011. máj. 1. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!