Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mért nem megy a gépen a hang?

Mért nem megy a gépen a hang?

Figyelt kérdés

1hónapja a javítóban vlt a gépem,és mióta visszahozták,nem megy a hang rajta,és hiába hívtuk fel az embert aki csinálta,még azóta se jött! a hangfalak azok mennek,mert kipróbáltam havernál csak valahol a gépen van levéve a hang! ha tudtok adjatok vlmi tanácsot h mit csináljak!

16/L

2010. okt. 10. 20:24
 1/3 anonim válasza:

integrált a hangkari? ha igen, és van alaplaphoz lemezed akkor nézd már meg hogy milyen driver van rajta, aztán gugli és menni fog, ha nincs lemezed, és márkásabb az alaplapod akkor rá van írva hogy milyen hangkarid van, ha van realtech akkor csak arra kell rákeresned(nekem pl ilyen van)

de ha ez sem megy akkor írd meg hogy milyen alaplapod van akkor utánanézek én :)

2010. okt. 10. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Start>vezérlőpanel>hangok és audió-eszközöknél, nincs-e elnémítva!

Ha a telepítéssel van gond, akkor előbb csípjél le egy Everest-et (letöltőközpont vagy Origó szoftverbázis), megnézeted vele, hogy milyen hangkarid van, és irány a gugli!

2010. okt. 10. 20:52
 3/3 A kérdező kommentje:
megnéztem,mondjuk én nem vagyok valami gépzseni,de szerintem csontig levanróla szedve a hang!mert a hangszóróikont is halványan mutatja,illetve melett ien piros lefelé mutató nyíl van! hogy tegyem visszará a hangot?
2010. nov. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!