Valaki segítsen digi tv ügyben. (? )
Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet, hogy a távirányítón van egy TV/STB gomb, amit sikerült megnyomni, és azóta zsizsis a tv. szóval se kép, se hang, csak hangyalázadás. Bármit nyomok, nem ér semmit, neten keresgéltem, nem úgyszint semmi. Megoldás?2011. ápr. 21. 14:49
1/2 anonim válasza:
háááát.. nekünk volt digi tv-nk de cseréltünk mert rohadtul tudtam azt utálni benne, hogy ha vihar volt, vagy jött egy kisebb szelecske és vagy hang volt de kép nem, vagy kép volt és hang nem volt.
Én még kipróbálnám azt a változatot hogy kikapcsolod a tv-t és a készüléket is.Ha ez megtörtént, akkor vedd ki a kártyát és dugd vissza..hátha akkor már nem lesz rizsás a kép..
2/2 A kérdező kommentje:
sajnos semmi nem történt :S eddig...
2011. ápr. 21. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!