Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segítsen PC mikrofon...

Valaki segítsen PC mikrofon ügyben?

Figyelt kérdés

Szóval va egy webkamerám fujitsu siemens valami webcamera filteres... és ezen van ilyen mikrofonos szar.. csak az nagyon rosz és ha webkamozok msnen nemhallják mit beszélek... ezééért. vettem mikrofont... genius. csiptetős. hát először gondoltam dejó végre tudok beszélni mert hangot akartam csinálni ott próbáltam mg hogy jó-e .. de mikor bekapcsoltam a webkamomat..(mer ugye már csak videóhívást enged) vagy hangot akartam küldeni akkor ilyen recsegős szar lett.:S megnéztem.. ahol a webkamot szoktam állítagatni. ott az van hogy usb-s gondolom a webkamerás mikrofonra gondol.. de nemtudom átállítani mert nem engedi lenyitni.most mit csináljak? nekem kell ez hogy tudjak beszélni :S

bocs ha valami nem irtam helyesen...

2011. márc. 17. 18:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!