Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ilyen fotót hogy lehet csinálni?

Ilyen fotót hogy lehet csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

valami tutorialt ajánlanátok? :D

2011. ápr. 16. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
beteszed manuálba a gépet, beállítod az expóidőt legalább pár másodpercre azt lámpával rajzolsz. kész
2011. ápr. 16. 17:26
 2/8 A kérdező kommentje:
de ezt csak profi géppel lehet megcsinálni?
2011. ápr. 16. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen géppel, ami van Manual funkció.
2011. ápr. 16. 18:38
 4/8 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy annyira nem értek hozzá.

ezt a manual opciót hol lehetne megtalálni?:)

2011. ápr. 17. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:

A fényképezőgép menüjében találod M a jele...

Szerintem előbb meg kellene tanulni kezelni a gépet, olvasgatni egy kezdő-fotós könyvecskét. Ha mindehhez van türelmed, meg is értetted, megszeretted, akkor lépj felsőbb szintre. Jöhetnek a trükkök, effektek. Sok örömöd lesz benne.

A fotózás egy szakma, több évig tanulják. Amit szeretnél csinálni, a profik munkája. Természetesen a jobb amatőrök is meg tudják csinálni de az alapok tudása nélkül ez nekik sem menne.

Sok türelmet és sikert hozzá!

2011. máj. 15. 13:32
 6/8 A kérdező kommentje:
amugy értek a gépekhez. vagyis most nem azt szeretném mondani, hogy profi vagyok, mert ze nem igaz, de az alapokat azért én is tudom. :D csak a kifejezésekkel vannak gondjaim, mint pl. ez a manual stb.
2011. máj. 15. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Ma már ez az M is az alapokhoz követelmény a digitális korban. A gyártók már az olcsóbb gépeken is alkalmazzák.

Azt jelenti: kézzel lehet beállítani a rekeszt és az expozíciót. Magyarul az automatikus beállításokat meg lehet változtatni, hasznos lehet pl. ellenfénynél.

A legolcsóbb gépeken ilyen lehetőség nincs. A gép használatijában egyébként ezeket leírják. Ha nincs hozzá magyar nyelvű, más típusszámú leírása is megfelelhet. Tulajdonságaik kísértetiesen hasonlítanak egymáshoz.

2011. máj. 17. 13:00
 8/8 A kérdező kommentje:

igen tudom, hogy ez a kézi beállítás. :D

csak a kifejezésekkel vannak gondjaim. de már fejlődök. ;)

2011. máj. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!