Konnektor probléma? Félek!
a konnektor szélén olyan műanyagszerű valamit szagolok, de nem nagyon lehet érezni csak ha nagyon oda dugom az orrom ( van ott 1 nagyon kicsi rés a falnál)
de anyámék szerint csak a műanyagot érzem mármint a konnektort meg a festéket meg hogy ott por szag is van
de nagyon félek, hogy van valami
villanyszerelőre meg nincs pénz azt most be vagyok parálva
Normális, hogy a konnektor borításánál érzel enyhe szagot?
Szerintem régi a vezeték, és egy kicsit talán túl van terhelve emiatt olvad róla egy kicsit a szigetelés.
Semmi gebax nem lesz, mert ha gond van akkor lekapcsol a biztosíték...
Én már laktam olyan házban is ahol a régi vezeték (aluminium) szószerint melegítette a falat és lehetett tenyérrel érezni, hogy merre megy a drót a falban.
lenyomod a lakás azon részének a szakaszoló kismegszakítóját (ha nem tudod melyik az, akkor a mérő alattit), leszereled a dugaszoló aljzat burkolatát, és csavarhúzóval meghúzod a csavarokat. Ezáltal megszűnik a rosz mechanikus kontaktus, ami a melegedést, ill a "szagot" okozhatja. Burkolat vissza, kismegszakító be és kész, vill szerelő nélkül.
Happy!
de csak én érzem ezt a valamit anyám nem érzi
me hogy csak a festéket érzem meg bla bla
legrosszabb esetben mi lesz?
legrosszab esetben kigyullad a konnektor, lángra kap a szoba és ti mindannyian bentégtek a lakásban. kis szerencsével elöbb haltok meg a füstmérgezéstől és nem elevenen égtek el.
biztos, hogy ezt hallani akartad?
borítás leszed, beles, lát-e korom/égés nyomakat, töredezett szigetelést a vezeték végénél (nem szakadt, hanem láthatóan törött, repedt) ha igen, akkor konnektort nem használja, ha van pénze, hív szerelőt, ha nem, akkor nincs gond.
hát kössz lány vagyok nem értek az ilyesmihez
meg normálisan van rögzítve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!