Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Úgy fotóztak le, hogy egy...

Úgy fotóztak le, hogy egy tükörben látszom én is és a tükörképem is. Az emberek élőben hogy látnak?

Figyelt kérdés

Ugye ugyanabban a pillanatban készült mindkét énemről a kép, de az egyik mégis jobban én vagyok. Az emberek ha szemben állnak velem hogy látnak? Mint a fényképen magamat, vagy mint a tükörképemet? Próbáltam végiglogikázni, de nem ment.

Remélem érthető a kérdés, nem valami hókuszpóknak szántam :-)

2011. márc. 23. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy fénykép nem adja vissza az arcjátékot a mozdulatokat, valószínű valami arcot vágsz vagy pont hogy nem vágsz, esetleg pózolsz.. szóval a fotó egy kép. kifejez egy érzést vagy kelt egy érzést de az nem a valóság. egy videóval már más a helyzet
2011. márc. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!