Milyen nyomtatót érdemes venni most?
Szia a guruk szerint egy a/4-es oldal nyomtatása 70%-os telítettséggel fekete színben az OKI nyomtatókkal jött ki a legolcsóbban 1 vagy 2 ft körül.
Javaslom hogy ha teheted lézer nyomtatót vegyél már nagyon sok helyen tudják tölteni az eredeti toner ár töredékéért.
Nekem egy Samsung CLP-300 as nyomtatóm van ez színes lézer akkoriban (kb 6 hónapja)32000 ft. volt. Ennek már csak az eggyel ujjabb szériája van forgalomban a CLP310-es kb. ugyan azt tudja a kettő. Sok sikert a választásban
Egyértelműen valami lézert, akár színest, akár fekete-fehéret.
Viszont a toner ára elég viszonylagos: sokszor többe kerül, mint a patron, viszont sokkal (nagyon sokkal) többet tudsz nyomtatni vele. Nekem egy Xerox 3117-esem van. Jelenleg ez az egyik legolcsóbb lézer a piacon, szerintem alapvetően megéri. (mono, 12-15 khuf). Primitív, viszont gyorsan és szépen nyomtat. Amit adnak hozzá tonert, az elég jól húzza. (Én fél éve vettem, kb 5-600 oldal szöveget nyomtattam vele)
Persze ehhez a nyomtatóhoz hozzátartozik, hogy a toner ugyanannyiba kerül, mint a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!