Lehet kapukódot feltőrni?
Sziasztok,én csak oktátási célzatal kérdezném meg ,hogy lehet-e kapukódót feltőrni?Mármint lakás kapukódót.
Ha a lakásban 5 karaktert lehet beűtni ,mert az első ketőt kiirják a névsorba az ajto mellet.
De a 3 karaktert felehet tőrni valahogy?
nekem sikerült, de mondjuk én nagyon kenem az elektronikát.
haverék beriasztózták az egész házat és tesómmal kipróbáltuk h jóe. bejutottunk a kapun, aztán fel lehetett törni az ajtót és mikor bejutottunk akkor megkerestük a kocsikulcsot és kivittük a CLK-t a garázyból a utcára.
aztán felhivtam h kinnt a kocsi xd :)
szval aki ért hozzá és van felszerelése az bármin átmegy ezért semmi sem biztonságos
Tőrni nem, csak törni.
Brute force módszer: kipróbálod az összeset. Kaputelefonnál, 3 jegyre ez működőképes (kb. másfél óra).
Valamint ha szétszeded a cuccot és tudod a mesterjelszót, akkor újra lehet konfigurálni az egészet, de ez márka és típusfüggő, valamint nem hiszem, hogy ennyi idősen, ilyen műveltségi szinttel neked abban kellene turkálni, mert jó eséllyel tönkreteszed.
Te, első!
Nem a Tom Cruise vagy te véletlenül?
nem nem a Tom vagyok :):):)
azért vágom ennyire az elektronikát mert én is és a tesóm is ezt tanultuk ki és a riasztórendszerekkel foglalkozik a cégünk is. az elektronikát tanultam a középsuliban és utána még 6évig. + évek óta dolgozok ezen a téren szval az lenne a baj ha nem értenék hozzá :P
OK. Nyugi, csak humor akart lenni.
Egyébként sem lehetsz Ő, mert ÉN VAGYOK AZ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!