Hogy tudnám az iskolai wifit feltörni?
Ez nem így megy, WPA2 nagyon nehezen törhető, csak brute force-al, az meg napok-hetek-hónapok
Legegyszerűbb, ha megnézed mi a wifi jelszó, ahol kilistázza a wifi hálózatokat a windows jobbklikk rá, és tulajdonságok, és karakterek megjelenítését bepipálod, láthatóvá válik a jelszó
1. szövegértésed 0...
2. az első hozzászóló jól mondja, hogy az iskolai laptopon nézd meg mi a jelszó! jobb oldalt lent, a hálózatoknál, kilistázza a wifi kapcsolatokat, jobb klikk az iskolaira, tulajdonságok és ott lesz a jelszó, ha pedig csak feket pöttyöket látsz akkor alatta pipáld ki...
3. ha a telefonod nem képes a wpa2 titkosításra(ebben nem vagyok képben hog melyik tudja) akkor úgy sem tudod használni
Nah sok okostojás... és még leszóljátok csórit hogy szövegértés 0... pfff én elég kritikus vagyok de nem esett le hogy mi baj lett volna vele...
Amúgy meg WirelessKeyView és minden wifi kódját kiírja amire eddigi élete során csatlakozott a laptopod :)
Működik, tesztelve... sajna nekem tényleg feltörő kéne de béna vagyok az AirCrackhez...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!