Meg lehet még szerezni a kitörölt képeket a fényképezőgép memóriakártyájáról?
Ahogy nézem, van több szoftver is, ami tud ilyet
pl. [link]
Gyakorlatban még nem próbáltam, csak problémás vinyóról helyreállítást, és az is működött szoftverrel (R-Studio).
Köszönöm!
Csa az a baj hogy én hülye vagyok ezekhez, inkább elviszem szakemberhez, szerintetek mennyibe kerülhet? És miért baj ha már fényképeztem rá? Akkor már lehetetlen visszahozni a képeket? Mert sajnos fontos képek voltak.
Én is a recuva-t ajánlom, egyszerű, ingyenes és nekem már segített nem egyszer.
(jobb felső sarokban a letöltés ikon)
Csak futtatod, kiválasztod, hogy a kártyán keressen, (bejelölöd, hogy engedélyezze a mélyvizsgálatot) és végignézi a kártyát, megmutatja mit talált, mit tud abból visszaállítani, stb. Egyszerű a használata, elrontani nem tudod vele.
Az utolsónak nagyon szépen köszönöm! Ugyan rossz oldalt linkeltél be, de rákerestem a program nevére, és 10 perc alatt telepítettem, 3 óra alatt visszahozta a képeket, és most töltöm rá a kártyára (azt írja 20 perc). Annyi a törölt kép, hogy azt hiszem lesz mit válogatnom...
Szóval köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!