Miért van ez? (lent)

Figyelt kérdés
Néhány haverom vett magának okostelefont, első pár napban ez ment:húde jó ezt is tudja, azt is tudja ,nézd net, képek ,videók ,stb .Megvétel után ahogy telt az idő rájöttek,hogy smsezni,beszélni, ritkán zenét hallgatni használják már csak.Szinte megbánták,hogy megvették kb 1 havi fizuból a telefont,mikor negyed áron kaptak volna olyat amivel ugyanezt megtehetik normálisan.Ti hogy vagytok ezzel?
2011. márc. 3. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Én előfizetéssel, részletre vettem okostelefont, nem bántam meg, és ki is használom annyira, amennyire terveztem.

Aki 80-100 ezer forintokért vesz telefont az egy idióta, és persze, hogy megbánja.

2011. márc. 3. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:
A kb. azt 60e környéke.Ők is eltervezték, csak nem jól.Nem mindenkinek jön be a részlet.Pl én olyan típus vagyok ,hogy ha egy az egybe nem tudom megvenni akkor nézek mást. Ismerek olyat is aki tényleg kihasználja,de miért kell "divatozni" ilyennel?
2011. márc. 3. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
én 100.000ft-ket költök hülyeségekre, és megszoktam bánni sokszor. amikor megveszem akkor "ez de komoly,hú de jó" és 1-2 hét után megszoktam bánni. de nem mindig:)
2011. márc. 4. 05:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Döntsd el, mire kell telefon. Nekem nagyon jól jön a WiFi, a GPS, az elég jó minőségű kamera, meg a rakat Androidos program:

elektro droid, Arity (ami komplex számokat is kezel), BarCode scanner, GPS-es navi- és sportprogramok, iránytű, stb. Ezekről nem is tudtam, mielőtt beszereztem egy Galaxyt, így most duplán elégedett vagyok.

De ha ezekre nincs szükséged, akkor teljesen jó egy 10 ezres Nokia, azon telefonálni könnyebb is, mint az érintőkijelzősökön. Ja, és az akku is vagy kétszer addig bírja egy normál telefonban...

2011. márc. 4. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Én nem veszek ilyen telót,pont mert nem használnám ki, komolyan az érdekelt, hogy miért vesznek páran meggondolatlanul drága cuccokat.Én a telefonom is csak ledobom valahova ,aztán jéé van egy rakás nem fogadott hívásom(amikor 3-4 óra múlva ránézek):D Ez céges telónál vicces bír lenni.

De örülök,hogy nem mindenki meggondolatlan:)

2011. márc. 4. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogy miért van ez? Mert az okostelefon csak annyira lesz okos, mint a gazdája :)

Pl. rendes internet, teljes értékű levelezés, office és másféle doksik cipelése/szerkesztése, tucatnyi profi navi és túratérképkezelő progi, gyors és könnyű szövegbevitel, stb. Ha ezek nem kellenek, akkor csak farokhosszabbító marad az okosteló és jön a vakarózás :)

2-3 éve van ilyesmim és egyre több mindenre használom.

2011. márc. 5. 00:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!