A T-mobiltól rendeltem egy ZTE Bladet, a freemail címemet írtam be de a freemail nem akar bejönni, mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Ugyebár Freemailen keresztül kell a webshopos rendelés jóváhagyni..
Teljesen felidegesítettek ezek a r0hadt freemailesek.
Már csináltam gmailt azt hagyom őket a pics*ba.
Már nem voltam párnapja freemailen és utánakérdezted és azt mondták hogy már 3-4 napja nem jó...pofátlanság.
2011. febr. 28. 20:29
1/11 anonim válasza:
Nekem érdekes módon bejön a freemail oldala.
2/11 A kérdező kommentje:
nekem meg érdekes módon nem...gondoltad volna?..
2011. febr. 28. 20:54
3/11 anonim válasza:
Érdekes módon gondoltad volna,hogy esetleg másik böngészővel próbálod?...
4/11 A kérdező kommentje:
3 böngészővel próbáltam.. és eddig a Firefoxon is jóvolt -.-'
2011. febr. 28. 21:04
5/11 anonim válasza:
nekemis behozza és eddigis behozta
6/11 A kérdező kommentje:
Marha sokat segítesz amugy -.-' pfff
2011. febr. 28. 22:20
7/11 anonim válasza:
talán rinyálás helyett csinálhattál volna egy másik email címet máshol és azzal megrendelhetted volna már rég :)
8/11 anonim válasza:
Na látom elkezdődött a szokásos: basztassuk a kérdezőt ahelyett, hogy válaszolnánk. Idióták.
Válasz:
Azért nem jött be a freemail, mert egy túlterhelt fos. Várni kell és bejön majd. Esti órákban pl nekem elérhetetlen. Másik böngésző.. lol.
9/11 anonim válasza:
Miért nevetséges a 'másik böngésző'?
Ugyanis véletlenül letilthatta,és akkor azzal a böngészővel még nem oldja fel,b*szhatja a freemailt.
De szerintem az okoskodás odaát van! :))
10/11 A kérdező kommentje:
Hát váltottam Gmailre, havernak se hozza be tehát feladom
2011. márc. 1. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!